Střelba v Uherském Brodě může být msta za posměšky, říká bývalá kolegyně vraha

Pomsta za zesměšňování nemocné ženy může stát za úterním masakrem v Uherském Brodě. Mezi těmi, kteří si to myslí, je i paní Marie, která byla 12 let vrahovou kolegyní v práci. Střelce, který zabil v restauraci Družba osm lidí a následně i sebe, podle ní mohla donutit zabíjet msta za posměšky na účet psychicky nemocné manželky.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Podle bývalé kolegyně vraha za střelbou možná stála pomsta, jeho ženě se prý vysmívali

Podle bývalé kolegyně vraha za střelbou možná stála pomsta, jeho ženě se prý vysmívali | Zdroj: ČTK

„Údržbář, černovlasý, kudrnatý s knírkem. Jak on byl hodný chlap, my jsme ho znali jako hodného chlapa. Nechápu to,“ mluví o střelci jeho bývalá kolegyně.

Podle ní se chtěl někomu pomstít: „Někomu se chtěl pomstít, mohl střílet kdekoliv, ale on šel na Družbu, někoho hledal. Nejdřív tam šel, pak se vrátil a znovu tam šel."

Přehrát

00:00 / 00:00

Bývalá kolegyně střelce z Uherského Brodu tvrdí, že mohl zabíjet kvůli pomstě za posměšky na účet své manželky

„Někdo ho vyprovokoval. Spíš si myslím, že to byla nějaká pomsta někomu, údajně se mu vysmívali. On měl těžce nemocnou ženu, schizofreničku. Je to docela možné, byly tam prý problémy i se sousedy,“ vysvětlila svůj názor paní Marie, která s vrahem 12 let pracovala.

Olga Štrejbarová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme