Příslib, že léto znovu přijde! Vítězkou Startéru 2023/2024 je písničkářka Máří

16. duben 2024

Byl to nervák do poslední minuty! Martin a Filip vysílali živě ze Startér Showcasu 2024 – finálového večírku letošní hitparády neobjevených – a na jejich potítku se při tehdy ještě probíhajícím hlasování vystřídala finálová trojice. Sběr hlasů museli Ida The Young, Máří a Midnight Swimmers kombinovat se zvučením, poskytováním rozhovoru a následně i vystupováním. Nakonec o pouhých 14 hlasů před Midnight Swimmers zvítězila písničkářka Máří, gratulujeme!

„Mám fobii z motýlů,“ vypadlo z vítězky Máří během rozhovoru, který s ní Martin a Filip vedli jen asi 30 minut před jejím koncertem. Proč? To nevíme, ale jedno je jisté – tahle písničkářka z Roztok u Prahy natočí díky výhře ve spolupráci s Radiem Wave krásný videosingl, live video, vystoupí v našem proskleném studiu, také na některých letních festivalech a bude se těšit mediální podpory stanice.

Všichni tři vystupující se nenechali příliš ovlivnit davem lidí a předvedli skvělou show. Samotné vyhlášení proběhlo až po ukončení hlasování ve 22:00 a následovala DJská afterparty v podání BARIELa. Děkujeme, že jste přišli! Ve Startéru teď budeme každých 14 dní přinášet rozhovory s hosty, na další soutěžní ročník se můžete těšit opět na podzim.

Pište hity a posílejte je na starter@rozhlas.cz, dostaneme se k nim během letošního podzimu.

Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.