Věřte fotbalové reprezentaci - v přímém přenosu

4. září 2009
S mikrofonem za fotbalem

Zajímá vás, jak dopadnou zápasy české fotbalové reprezentace se Slováky a San Marinem? Poslouchejte přímou reportáž duelu Slovensko-Česko na Českém rozhlasu 1 - Radiožurnálu! S námi nepřijdete ani o nejdůležitější informace z utkání se San Marinem. Když fotbal v éteru, tak na Radiožurnálu!

Čeští fotbalisté vyhlížejí zápas "poslední záchrany" v Bratislavě proti Slovensku a na Radiožurnálu ho můžete v sobotu 5. září celý sledovat v přímé reportáži. Stejně jako všechny pohárové zápasy českých klubů v Evropě, také národní tým má v našem vysílání tradičně své místo.

Ať jste kde jste, reportáž z kvalifikačního zápasu Slovensko-Česko o postup na MS 2010 v Jihoafrické republice můžete spolu s námi sledovat od prvního do posledního hvizdu norského rozhodčího Övreböho. Výkop je v sobotu 5. září ve 20.30 hodin.

Slováci dokázali na jaře v Praze zvítězit 2:1 a před bratislavskou odvetou jsou v čele 3. kvalifikační skupiny. To český tým se krčí na 5. pozici a na Slovensku ho čeká ho boj o zachování naděje na postup.

Pod sebou máme už jen slaboučké San Marino. Právě s ním se česká reprezentace utká ve středu 9. září od 17.20 hodin v Uherském Hradišti. V zápase San Marino - Česko by mělo jít o jednoznačnou záležitost, přesto nemůže ve vysílání Radiožurnálu chybět - nabídneme vám z něj reportážní vstupy a přímou reportáž ze závěru utkání.

Fotbalová kvalifikace MS 2010 ve vysílání Radiožurnálu:

Slovensko-Česko 5. září 2009, Bratislava celý zápas v přímém přenosu Radiožurnálu

Česko - San Marino 9. září 2009, Uherské Hradiště reportážní vstupy Radiožurnálu a přímá reportáž závěru utkání

Z důvodu přímého přenosu nebudou v sobotu 5. září vysílány pravidelné Doteky víry. Koncert Naživo a reprízu Zápisníku zahraničních zpravodajů uslyšíte ve zkrácené podobě. Příznivcům těchto pořadů děkujeme za pochopení.

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autoři: jkr , pes
Spustit audio