Frankfurtský autosalon očima Radiožurnálu

12. září 2009
Motožurnál , Motožurnál

Chystáte se navštívit autosalon ve Frankfurtu? Nebo vám to naopak nevyjde? O informace pro návštěvníky a novinky v automobilovém průmyslu, vyráběných krizi navzdory, se s vámi podělí reportéři Motožurnálu. Poslouchejte v úterý a ve středu 15. a 16. září Radiožurnál vždy po 13. hodině nebo navštivte stránky pořadu Motožurnál.

V německém Frankfurtu nad Mohanem bude na letošním autosalonu 82 světových premiér. Nás bude nejvíce zajímat celosvětová premiéra Škody Superb ve verzi kombi. Ani ostatní typy mladoboleslavské automobilky však nezůstanou pozadu. Budete si moci prohlédnout už představený model Yeti a pravděpodobně také octavie na LPG. Chybět pochopitelně nebudou ani další automobilky, které vyrábějí na území Česka a Slovenska: Hyundai a Kia.

Letošní ročník frankfurtského autosalonu se zaměří především na ekologické technologie a na to, jak co nejlépe přečkat současnou ekonomickou krizi. Autosalon je veřejnosti přístupný od 17. do 27. září.

Pokyny a rady pro návštěvníky (jak se na autosalon dostat, ceny vstupenek a další) a přehled nejen o novinkách a zajímavostech uslyšíte v Motožurnálu v úterý a ve středu po 13. hodině. I když jsme rozhlas, neochudíme vás ani o pohled na automobilové novinky. Informace z Frankfurtu včetně fotografií najdete na webu Motožurnálu.

Vysílání ČRo 1 - Radiožurnálu si můžete naladit na síti VKV/FM vysílačů po celé České republice a na dlouhé vlně 270 kHz. Poslouchat nás můžete i přes internet, pomocí DVB-S přijímače (satelit Astra 3A) a ve veřejnoprávním DVB-T multiplexu (Čechy, Vysočina, Brněnsko, Ostravsko).

Mapa pokrytí veřejnoprávního multiplexu

Záznamy vybraných pořadů Českého rozhlasu 1 - Radiožurnálu si můžete poslechnout v Rádiu na přání. Pro automatické ukládání záznamů oblíbených pořadů do svého počítače nebo mp3 přehrávače můžete využít službu Podcast.

autor: lep
Spustit audio