Pivní bůček s černým pivem
Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.
Ingredience:
- 1 kg libovějšího bůčku
- 1 černé pivo
- 15 stroužků česneku
- 5 kuliček černého pepře
- 2 ks bobkového listu
- 1 lžička mletého pepře
- 1 lžička mleté papriky,
- ½ lžičky mletého chilli
- 5 lžic worcestru
Postup:
Bůček uvaříme s pivem, česnekem, celým pepřem a bobkovým listem doměkka. Ze zbytku koření si připravíme kašičku, teplý bůček potřeme směsí a zabalíme do alobalu. Necháme 3 dny proležet v chladu.
Nejnovější recepty
E-shop Českého rozhlasu
Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?
Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka
Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama
Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.