Salát z černé čočky

Recept pro dnešní den od šéfkuchaře restaurace V Kolkovně Martina Faltuse.

Ingredience:

  • 200 g čočky
  • 2 cibule
  • 5 špekáčků
  • sůl a pepř
  • majonéza

Postup:

Uvařenou černou čočku slijeme a necháme vychladnout. Špekáčky oloupeme a nakrájíme na půlkolečka. Smícháme s černou čočkou, přidáme najemno nakrájenou cibuli a vmícháme majonézu. Necháme odležet v chladu.

autor: Denisa Jeřábková

Nejnovější recepty

E-shop Českého rozhlasu

Kdo jste vy? Klára, nebo učitel?

Tereza Kostková, moderátorka ČRo Dvojka

jak_klara_obratila_na web.jpg

Jak Klára obrátila všechno vzhůru nohama

Koupit

Knížka režiséra a herce Jakuba Nvoty v překladu Terezy Kostkové předkládá malým i velkým čtenářům dialogy malé Kláry a učitele o světě, který se dá vnímat docela jinak, než jak se píše v učebnicích.