V Tisé můžete zažít netradičního Mikuláše. Mikukášskou jízdu nabízí i Kozí dráha!

5. prosinec 2014

Už máte na večer pro děti domluveného Mikuláše s andělem? A co to letos zkusit trochu jinak? Jak? No, netradičně…

Trochu jiného Mikuláše můžete dnes a zítra (5. a 6. prosince) zažít na Ústecku. V pátek večer se v obci Tisá nabízí už skoro tradiční akce, které je vhodná především pro nenapravitelné rošťáky a rošťandy. V půl šesté, přímo v centru obce, pořádají Čertovskou show.

Tolik a tak strašně strašlivých čertů na jednom místě jako tady těžko někde uvidíte. Při jejich řádění, doprovázeném podmanivou hudbou a ohňovými efekty, často i dospělí přemýšlí o polepšení.

Naštěstí ale, když začíná být nejhůř, přijde Mikuláš a andělé, čerty zaženou a děti uklidní sladkými dárky. Dospělé letos uklidní Mikulášská zábava, která po Čertovské show následuje.

Vyražte na sobotní Mikulášskou jízdu nebo Mikulášské divadlení!

V sobotu 6. prosince se můžete vydat na další netradiční nadílku. Pořádá ji Kozí dráha, tedy historická trať mezi Děčínem a Oldřichovem. Ta vypraví speciální Mikulášský vlak, kde na děti čeká pohádka, ale samozřejmě také sladká nadílka. Vlak vyjíždí ve 13: 30 z děčínského hlavního nádraží a končí v krušnohorské Telnici na Ústecku. Přistoupit můžete ve kterékoli zastávce.

Pokud byste přece jen měli Mikulášů málo, pro tento případ opět v Tisé v sobotu od 15 hodin pořádají Mikulášské divadlení - bude se zpívat, hrát pohádka a samozřejmě přijde Mikuláš se svou partou a s nadílkou.

Spustit audio