Ředkvičkový salát
Suroviny: 1 hlávka salátu, 1 svazek ředkviček, 2 vejce, majonéza, sůl, pepř.
Postup: Nejdřív uvaříme vejce natvrdo a zchladíme. Salát opereme a natrháme na kousky, umyté ředkvičky nakrájíme na plátky nebo dílky. Smícháme salát s ředkvičkami a nadrobno krájenými vejci, lehce promícháme s majonézou ochucenou solí a pepřem. Můžeme nastavit bílým jogurtem.
Dobrou chuť vám přeje Blanka Světlíková a Český rozhlas Sever!
Nejnovější recepty
Více z pořadu
E-shop Českého rozhlasu
Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.
Václav Žmolík, moderátor
3x Karel Klostermann
Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.