Ondrášovka Cup: Jablonec porazil Teplice, Olomouc vyhrála v Liberci

Velmi slibný náskok do odvety si po úvodních čtvrtfinálových duelech Ondrášovka Cupu udělaly týmy Olomouce a Jablonce. Hanáci totiž porazili Liberec na jeho hřišti 2:0, Severčeši pak přehráli Teplice 3:1. V dalším utkání pak zdolala Plzeň Příbram 1:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hlavičkující Richard Veverka z Teplic a jablonecký hráč Pavel Drsek

Hlavičkující Richard Veverka z Teplic a jablonecký hráč Pavel Drsek | Zdroj: ČTK

Teplice - Jablonec 1:3 (1:3)

Hostující Jablonec poslal do vedení v utkání s Teplicemi ve 22. minutě Marek Jarolím, který technickou ranou obstřelil domácího brankáře Grigara. V 31. minutě už to bylo o dvě branky, po přesném centru přesně hlavičkoval Jiří Krejčí. Minutu na to však domácí zápas zdramatizovali, hned po rozehrávce poslal Vachoušek přesný míč na hlavu Tomáše Vondráška a ten se nemýlil.

Přehrát

00:00 / 00:00

Fotbal-OC1_4-kolečko.mp3

Ve 40. minutě však hosté znovu zvýšili své vedení na rozdíl dvou gólů, v malém vápně dorážel David Lafata. V druhém poločase už branka nepadla, Jablonec tak má po výhře 3:1 velkou šanci na postup do semifinále Ondrášovka Cupu.

Branky: 32. Vondrášek - 22. Jarolím, 31. Krejčí, 40. Lafata. Rozhodčí: Hrubeš - Teuber, Štěrba. ŽK: Došek - Zábojník, Frydrych. Diváci: 1610.

Slovan Liberec - Sigma Olomouc 0:2 (0:2)

Fotbalisté Sigmy Olomouc si v prvním čtvrtfinále Ondrášovka Cupu poradili s Libercem na jeho hřišti 2:0. O obě trefy se postaral v rozmezí šesti minut prvního poločasu v dobré formě hrající Šultes.

Branky: 30. a 36. Šultes. Rozhodčí: Adam - Chytil, Hojsík. ŽK: Kelič, Papoušek, Dočkal - Kaščák, Komárek. Diváci: 1523.

Viktoria Plzeň - 1. FK Příbram 1:0 (1:0)

Fotbalisté Plzně potvrdili před vlastními diváky dobrou jarní formu, když si ve čtvrtfinále ligového poháru poradili s Příbramí 1:0. Jediným střelcem utkání byl Bakoš, který se prosadil z bezprostřední blízkosti v závěru první půle.

Branka: 44. Bakoš. Rozhodčí: Franěk - Pospíšil, Urban. ŽK: Střihavka, Bakoš, Horváth - Šmejkal, Hušbauer, Huňa. Diváci: 1349.

Jan Cigánik Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme