Bývalí fotbalisté Slavie vyhráli turnaj internacionálů

Tradiční vánoční turnaj fotbalových internacionálů vyhrála po třech letech pražská Slavia. Ve finále porazila Duklu Praha 6:3 a sesadila z trůnu tým Nike v čele s Michalem Bílkem nebo Ivanem Haškem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Ladislav Vízek při turnaji internacionálů

Ladislav Vízek při turnaji internacionálů | Zdroj: ČTK

Semifinálový duel Slavie s Nike byl zřejmě ten nejnapínavější, který diváci v hale v Edenu mohli vidět. Tým Nike, které triumfovalo ve dvou předchozích ročnících, od úvodních minut vedlo, jenže Slavia při závěrečné hře bez brankáře vyrovnala a na penalty vyhrála.

Přehrát

00:00 / 00:00

Ladislav Vízek v rozhovoru se Štěpánem Pokorným

Mužstvo Nike, za které nastoupil třeba svazový předseda Ivan Hašek, skončilo nakonec třetí, když porazilo na pokutové kopy Plzeň. Finálový duel už byl pro Slavii jasnou záležitostí, přestože v základní skupině s Duklou prohrála 0:3, ve finále už o poločase vedla o dvě branky a zaslouženě zvítězila.

,,V tom finále měli větší vůli, neměli jsme to v hlavách," tvrdil Vízek. ,,V silvestrovském derby doufám, že vyhraje Sparta. Vsadil jsem si totiž na ni docela velký obnos, takže budu neuvěřitelně fandit Spartě," usmíval se.

Martin Charvát, Štěpán Pokorný Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme