Fotbalová liga možná získala dalšího sponzora. Hlavním partnerem má být od roku 2018 Fortuna

Sázková kancelář Fortuna by se měla stát podle informací Lidových novin novým parterem první fotbalové ligy. Podle informací deníku by Fortuna měla nejprve dvě sezony podporovat druhou nejvyšší soutěž a posléze vystřídat v roli titulárního partnera první ligy společnost ePojisteni.cz.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Miroslav Pelta

Miroslav Pelta | Foto: Filip Jandourek

Šéf Fotbalové asociace České republiky však listu tuto informaci zatím nepotvrdil. „Počkejte si na páteční tiskovou konferenci,“ uvedl Miroslav Pelta pro Lidové noviny.

Kvůli již existující spolupráci mezi fotbalovou asociací a další sázkovou kanceláří Tipsport však nemůže být Fortuna minimálně prozatím prezentována jako sponzor první ligy, možné to bude až po uplynutí smlouvy mezi Tipsportem a FAČR.

Pokud se zpráva o sponzoringu Fortuny potvrdí, bude se jednat o druhé oznámení titulárního partnera nejvyšší soutěže v krátké době poté, co byla firma ePojisteni.cz minulý pátek ohlášena jako generální sponzor elitní fotbalové ligy pro sezony 2016/17 a 2017/18.

Fortuna by měla přinést českému fotbalu za dvě sezony 25 milionů korun a většina z této částky by šla hlavně do druhé ligy. Za dva roky by se pak sázková kancelář mohla podle Lidových novin stát titulárním sponzorem nejvyšší soutěže.

Podle listu pak není vyloučeno ani to, že nejvyšší českou fotbalovou ligu bude v blízké budoucnosti podporovat i některá z čínských firem.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme