Teplice na podmáčeném hřišti šťastně porazily Olomouc 1:0

Fotbalisté Teplic udolali v dohrávce 10. kola Olomouc. O výhře Severočechů rozhodla střela obránce Vidličky. Olomouc tak na vedoucí Plzeň ztrácí už devět bodů.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Teplice udolaly Olomouc na bahnitém terénu 1:0

Teplice udolaly Olomouc na bahnitém terénu 1:0 | Zdroj: ČTK

Pršet začalo v Teplicích už v sobotu po obědě a více než dva dny nepřetržitého deště proměnily trávník v nasáklou houbu.

Přehrát

00:00 / 00:00

Teplice - Olomouc 1:0

A psí počasí fotbal porazilo. I v obtížných podmínkách se sice oba týmy snažily hrát dopředu, ale rychle a přesně kombinovat bylo složité, a kopnout roh z jednoho ze čtyř míst přímo nemožné.

Obě jedenáctky to proto často zkoušely z dálky a právě jedna taková, a v tomto případě spíš náhodná, střela teplického obránce Vlastimila Vidličky se v 78. minutě ujala a rozhodla zápas.

FK Teplice - SK Sigma Olomouc 1:0 (0:0)
Branka: 78. Vidlička. Rozhodčí: Matějek - Mencl, Slavík. ŽK: Mareš, Verbíř - Škerle, Drobisz, Rossi. Diváci: 2010.
Sestavy:
Teplice: Grigar - Vidlička, Smejkal, Matula, Rosa - Kalivoda, Ljevakovič (72. Siva), Čajič, Mareš - Vondrášek (75. Verbíř), Mahmutovič (87. Zoubele). Trenér: Plíšek.
Olomouc: Drobisz - Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek - Bajer, Rossi, Hořava (90. Murin)- Petr (66. Šultes), Hubník, Navrátil (81. Ordoš). Trenér: Psotka.

Jaroslav Plašil, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme