Za hattrick do Bundesligy. Fotbalistu Klimenta získal Stuttgart

Útočník Vysočiny Jihlava Jan Kliment získal díky povedenému vystoupení na ME do 21 let zahraniční angažmá. 21letý fotbalista podepsal čtyřletý kontakt v bundesligovém Stuttgartu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Útočník české jedenadvacítky Jan Kliment v utkání se Srbskem

Útočník české jedenadvacítky Jan Kliment v utkání se Srbskem | Zdroj: ČTK

Příchod Jana Klimenta potvrdily oficiální webové stránky VFB Stuttgart. Ve čtrnáctém týmu loňského ročníku Bundesligy dnes 21letý útočník absolvoval zdravotní testy a následně podepsal smlouvu do roku 2019.

Útočník Vysočiny Jihlava na sebe nejvýrazněji upozornil v zápase základní skupiny mistrovství Evropy hráčů do 21 let proti Srbsku. Výhru 4:0 zajistil hattrickem. Do sestavy se ale dostal až díky problémům trenéra Jakuba Dovalila s útočníky.

V nejvyšší české soutěži nastoupil mladý útočník v posledních třech sezonách do třiceti zápasů, v nichž vstřelil tři branky.

Jihlava přichází v krátké v krátké době o druhého ofenzivního hráče. Tým z Vysočiny totiž na hostování do slovenského Trenčína pustil i Harise Harbu.

Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme