Play off: Plzeň vede nad Libercem 2:0, Slavia srovnala se Zlínem

Pouze plzeňští hokejisté dokázali ve čtvrtfinále play off České pojišťovny vyhrát oba domácí zápasy. Po čtvrteční výhře 4:0 si dnes svou radost zopakovali, když liberecké Bílé Tygry zdolali 4:1. Naopak Zlín na úvodní vysokou výhru nad Slavií nenavázal a série se po porážce 0:2 stěhuje do Prahy za nerozhodného stavu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Plzeň 1929 - Bílí Tygři Liberec 4:1 (2:0, 0:1, 2:0)

Indiáni začali i druhý zápas této série ve velkém stylu. Ve dvanácté minutě střelci Bomersback s Vampolou vyhnali z branky Leinonena. Jeho kolega Pinc pak plzeňskou palbu zabrzdil a jeho spoluhráči svou aktivitu korunovali před polovinou zápasu gólem Klimenty. ve 48. minutě ale vrátil domácím dvoubrankový náskok Kovář a konečnou podobu dal výsledku v poslední minutě Padělek. Plzeň tak zvládla oba domácí duely a vede v sérii 2:0 na zápasy

Přehrát

00:00 / 00:00

reportáže ze zápasů Plzeň - Liberec a Zlín - Slavia

Branky a nahrávky: 11. Bomersback (Jiří Hanzlík, Vlasák), 12. Vampola (Adamský), 48. Jan Kovář (Tvrdík), 60. I. Padělek (Hvila, Vampola) - 28. Klimenta (Jareš, Nedvěd). Rozhodčí: Minář, Šír - Bádal, Pouzar. Vyloučení: 5:7, navíc Matějovský (Liberec) 10 min. Využití: 2:0. Diváci: 8055. Stav série: 2:0.

PSG Zlín - Slavia Praha 0:2 (0:2, 0:0, 0:0)

Hosté si vzali ponaučení z úvodního zápasu celé série a po aktivním vstupu do utkání získali po zásazích Čermáka a Kůrky dvoubrankový náskok. V prostřední části zasypali Berani brankáře Slipčenka sprškou střel, ale slávistický gólman odolal. Protože se ve třetí části obraz hry nezměnil, hosté si dvoubrankový náskok aktivní obranou udrželi. Série se tak stěhuje do Prahy za vyrovnaného stavu 1:1 na zápasy.

Branky a nahrávky: 7. M. Čermák (Kadlec, V. Růžička ml.), 8. Kůrka (Červenka). Rozhodčí: Šindel, Hradil - Barvíř, Blümel. Vyloučení: 3:8, navíc Červenka (Slavia) 10 min. Bez využití. Diváci: 6142. Stav série: 1:1.

V sobotu pokračují druhé dvě série. V 18:10 přivítá Třinec Pardubice a Sparta Vítkovice. Radiožurnál u toho samozřejmě nebude chybět.

Robert Štach, Vladislav Janouškovec, Martin Hlucháň Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme