Hokejisté Pardubic podruhé porazili Liberec, Hašek navíc vychytal nulu

Hokejisté Pardubic zvítězili ve druhém utkání semifinále play off České pojištovny nad Libercem 4:0 a v sérii tak vedou 2:0.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Hokejisté Pardubic se radují z vítězství ve druhém utkání semifinále play off České pojišťovny proti Liberci

Hokejisté Pardubic se radují z vítězství ve druhém utkání semifinále play off České pojišťovny proti Liberci | Zdroj: ČTK

Eaton Pardubice - Bílí Tygři Liberec 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)

Do poloviny zápasu drželi hráči Liberce s domácím týmem krok. Ve druhé třetině se jim ale nepodařilo využít několik přesilových her a přišel trest. Po dvou zbytečných ztrátách puku na vlastní modré čáře, se gólově prosadili v poslední pětiminutovce druhé části Rákos a Starý.

Pardubičtí, podpoření výborným výkonem brankáře Dominika Haška, už nedávali v závěrečném dějství soupeři šanci k souvislejšímu náporu. Naopak maximálně obětavý a zodpovědný výkon ozdobili ještě dalšími dvěma přesnými zásahy.

Branky a nahrávky: 36. Rákos (Cetkovský), 40. Starý, 46. P. Sýkora (Zohorna, Pivko), 57. Cetkovský (Kousal, Pivko). Rozhodčí: Hradil, Husička - Charvát, Kalivoda. Vyloučení: 7:4. Bez využití. Diváci: 10.115 (vyprodáno). Stav série: 2:0.

Sestavy:

Pardubice: Hašek - Nakládal, Havíř, Jillson, Kolář II, Píša, Kočí, MacKenzie - Kolář I, Koukal, Starý - Pineault, Špirko, Somík - P. Sýkora, Zohorna, Pivko - Cetkovský, Kousal, Rákos. Trenéři: V. Sýkora a Votruba.

Liberec: Pinc - Hunkes, Výtisk, Moravec, Derner, Holub, Čakajík, Rýgl - Klimenta, Nedvěd, Nedorost - Bartovič, Podkonický, Plodek - Ondřej, Blatný, Matějovský - Špaček, Dušek, Víšek - od 21. navíc Vantuch. Trenéři: Kalous, Pešán a Kapoun.

Mirko Vasić Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme