Hertl se po zranění vrací zpět do hry. Zasáhne už v noci proti Edmontonu

Fanoušci českého hokejového útočníka Tomáše Hertla se mohou radovat. Po potížích s kolenem se vrací zpět do sestavy San Jose Sharks, a to před víkendovou pauzou, kdy se odehraje utkání hvězd NHL. Naposledy hrál Hertl v polovině listopadu. Ze čtvrtka na pátek tak po více než dvouměsíční pauze zasáhne do utkání s Edmontonem. Pole ČTK to potvrdil trenér Peter DeBoer na ranním tréninku.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Hertl střílí vítěznou branku v zápase proti St. Louis Blues

Tomáš Hertl střílí vítěznou branku v zápase proti St. Louis Blues | Zdroj: Reuters

Tomáš Hertl nezasáhl do zápasu od 17. listopadu 2016, kdy se zranil v souboji s Finem Jorim Lehterou ze St. Louis, i když tento střet nevypadal tak nebezpečně. Hertl podstoupil operaci, ale podle manažera Sharks Douga Wilsona šlo o drobný zákrok.

Problém s kolenem měl ale český útočník už dříve. V minulé sezoně se zranil ve finále Stanleyova poháru a kvůli léčení přišel o start na zářijovém Světovém poháru v Torontu. Před poslední pauzou stihl český hráč nasbírat v sedmnácti zápasech čtyři góly a pět asistencí.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme