Vítkovice se ujaly vedení v sérii. Plzeň porazily 3:1

Lépe začali předkolo play-off extraligy hokejisté Vítkovic, kteří doma porazili Plzeň 3:1. Ujali se tak vedení v sérii hrané na tři vítězná utkání. Vítěznou branku si připsal Marek Hrbas.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vítkovice se ujímají vedení 1:0 v sérii s Plzní

Vítkovice se ujímají vedení 1:0 v sérii s Plzní | Zdroj: ČTK

Domácí tým se dostal do vedení v čase 3:06, když Petr Kolouch využil situaci tři na dva a mířil přesně do šibenice. Do dvoubrankového vedení dostal Vítkovice zkraje druhé části Marek Hrbas, kterého nechala plzeňská obrana samotného před brankářem Machovským.

Ve 34. minutě snížil Ondřej Kratěna ve vlastním oslabení, když se trefil pod vyrážečku. V závěru druhé třetiny mohl vyrovnat Martin Procházka, ale brankář Patrik Bartošák svůj celek podržel.

Plzeň v závěrečných deseti minutách vytvářel na domácí celek tlak, ale Bartošák se činil. Vítkovice si pojistily vedení gólem do prázdné brány, a to ve vlastním oslabení.

Předkolo play off hokejové extraligy - 1. zápas:
HC Vítkovice Ridera - HC Škoda Plzeň 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Branky a nahrávky: 4. Kolouch (Vandas), 24. Hrbas (Balán, Sloboda), 59. Sloboda (Výtisk) - 34. Kratěna (Lev). Rozhodčí: Lacina, M. Petružálek - Lhotský, J. Svoboda. Vyloučení: 6:6. Bez využití. V oslabení: 1:1. Diváci: 5903. Stav série: 1:0.

Nikola Šrámková Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme