Anketa Žebřík. Zvítězil Klus, mezi největšími 'prů...' roku se umístil i Český slavík

Tomáš Klus obhájil v kategorii zpěváků své loňské vítězství v anketě Žebřík. Filmem roku je podle hlasujících fanoušků Anděl Páně 2 režiséra Jiřího Stracha. Za největší 'prů…' fanoušci označili loňské úmrtí kytaristy Radima Hladíka. Výsledky 25. ročníku cen organizátoři vyhlásili v plzeňském kulturním centru DEPO2015.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tomáš Klus

Tomáš Klus | Foto: Martin Čuřík

V kategorii zpěváků obsadili další místa Ondřej Ruml a Michal Hrůza. Mezi filmy ještě získaly nominace snímky Anthropoid a Teorie tygra.

Za další 'prů…' roku hlasující zvolili prezidenta Miloše Zemana a anketu Český slavík. Za nejlepší videoklip roku 2016 vybrali klip Na ostří nože zpěvačky Ewy Farné.

Mezi koncertními účinkujícími se v pátek večer vystřídali například Thom Artway, Slza, Tomáš Klus, Dan Bárta a Vypsaná fixa.

Pořadatelé celkem předají 27 cen v devíti kategoriích. Mezi nominovanými byly například Aneta Langerová, Barbora Poláková nebo kapely UDG, Slza, Vypsaná fixa a Jelen. Finálový večera moderoval Jakub Kohák a Iva Pazderková.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme