Jsem osmý největší blázen na světě, těší skokana Navrátila. Diváky na závěr pobavil

Někoho by oslovení „blázne“ mohlo urazit, pro extrémního skokana do vody Michala Navrátila je prý ale malým pohlazením po duši. Na probíhajícím mistrovství světa v plaveckých sportech si o něj řekl svými kousky hned několikrát.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Superman Michal Navrátil úřadoval i na MS 2015 v Kazani

Superman Michal Navrátil úřadoval i na MS 2015 v Kazani | Foto: Michal Jurman

„Teď můžu říct, že jsem osmý největší blázen na světě. Celkově jsem takový adrenalinový blázen, který jde do všeho po hlavě,“ nechal se slyšet muž s přezdívkou Supratil.

Po 8. místě v soutěži mistrovství světa, ve které jako jediný dokázal roztleskat ruské fanoušky, tak po tomto zajímavém bodu A, došlo i na dechberoucí bod B.

Přehrát

00:00 / 00:00

Závěrečný exhibiční skok Michala Navrátila na MS v Kazani sledoval reportér Michal Jurman

Navrátil na sebe narychlo hodil po celém světě známou červenou pláštěnku Supermana a vydrápal se po lešení do výšky 27 metrů.

Supratil, což je spojení slov Superman a Navrátil, zakřičel kamsi dolů pod sebe na znamení, že je připravený.

Už před ním exhibičně skočili pro domácí fanoušky tři ruští skokani. Jenže společně a „pouze“ z 20 metrů. Český Superman byl zkrátka opět zlatým vrcholem na závěr.

Z highdiverské věže v Kazani jde strach. Ve finále MS z ní skočí i Michal Navrátil

Číst článek

Natažená pravá ruka se sevřenou pěstí trčela do nebe, levá noha v koleni byla pokrčena. Dokonalý let Supermana, dokonalý závěr povedené a diváky v Kazani nadšeně přijímané soutěže v highdivingu.

„Klidně bych dělal ve vzduchu i víc věcí, skáču, abych pobavil lidi,“ láká už nyní český Superman fanoušky na následující šampionát, který se bude konat za dva roky v Budapešti.

Z dálky vypadá věž vysoká 27 metrů celkem neškodně | Foto: Michal Jurman

Michal Jurman, Petr Hašek Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme