Fischer zhodnotil rok své vlády. Vedl si prý úspěšně

Poslanci jsou dnes naposled ve sněmovně. Ještě před hlasováním o povodňových dluhopisech, biopalivech nebo přímé volbě prezidenta si vyslechli vystoupení premiéra Jana Fischera. Ten zhodnotil rok své vlády a myslí, že si vedl úspěšně.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Premiér Jan Fischer před Českým rozhlasem

Premiér Jan Fischer před Českým rozhlasem | Foto: Tomáš Adamec

Svému nástupci doporučil přijmout nový zákon o službě státních zaměstnanců. „Pokud příští politická representace se nebude věnovat problematice kvality české státní služby, velkou pozornost a neprovede některé reformní kroky, nepohne se v naší zemi mnoho k lepšímu,“ prohlásil Fischer.

„Potřebuje nový, ale opravdu moderní služební zákon, nový systém motivace státních úředníků, nový systém jejich odměňování podle výkonu. Bez těchto změn, popřípadě ještě dalších, nebudeme mít kvalitní a výkonnou státní správu a bez nebudou naplněny sebelepší reformní plány,“ dodal premiér.

Věra Pfeifferová, ak Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme