Kolín hostí basketbalový maratón. Hrát se bude 24 hodin.

V Kolíně proběhne čtyřiadvacetihodinový vánoční basketbalový maratón. Svou účastí ho podpoří profesionální i amatérští sportovci, kteří se rozhodli v adventním čase pomáhat dětem.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

basketbal

basketbal | Foto: Pavel Pavlas

Maratón odstartuje přesně v poledne a skončí zítra ve stejnou dobu předáváním finančních šeků. V rámci čtyřiadvacetihodinového nepřetržitého zápasu bude vždy jeden tým hrát za kojenecký ústav a druhý za dětskou chirurgii zdejší nemocnice.

Výsledek maratónu pak ukáže, v jakém poměru si nemocnice a kojenecký ústav rozdělí peníze z finanční sbírky určené dětem.

Na palubovce sportovní haly kolínských Spojů se postupně představí všechna družstva kolínského basketbalového klubu včetně hráčů A-týmu. „V této chvíli je zapracováno do programu třicet pět týmů, které se budou různě střídat“, upřesnil manažer sportovců Miroslav Sodoma.

Zahrát si dnes a zítra přijdou i basketbaloví nadšenci z řad sponzorů či mediálních partnerů a dorazí také řada jednotlivců.

Michal Trnka Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme