Končící pražský primátor Pavel Bém se rozloučil

Končící primátor Prahy Pavel Bém se dopoledne rozloučil s prezidentem a se zástupci institucí a organizací, s nimiž byl v hlavním městě v kontaktu. Na magistrátu ale bude působit do té doby, než nastoupí nové vedení města.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Magistrát hlavního města Praha

Magistrát hlavního města Praha | Foto: Tomáš Adamec

„Pravicovou koalici v Praze prosazuji i nadále, přesto mám chvílemi pocit, že jednáme s lidmi, kteří se nechtějí dohodnout,“ řekl poslanec Marek Benda.

Přehrát

00:00 / 00:00

O situaci v pražské ODS v pořadu Svět o třetí na Rádiu Česko.mp3

Rádiu Česko Pavel Bém řekl, že v roce 2002 po povodni v Praze byla oprávněná velká koalice, zatímco dnes mimořádná situace není. Spojení s TOP 09 Pavel Bém podpořil, byť vzápětí dodal, že jde o nováčka na politické scéně, o němž se mnoho neví.

Případnou koalici ODS s ČSSD považuje za špatnou na celorepublikové úrovni a ještě víc v Praze. „Je to strana, která prosazuje úplně jiné programové hodnoty než my,“ vysvětlil.

Nadále chce prosazovat další jednání s TOP 09.

Martina Mašková, Eva Presová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme