Cirkus, divadlo, hudba. Na pražském Výstavišti začíná festival Lední Letná

V areálu pražského Výstaviště znovu vyrostla cirkusová vesnička. Dnes začíná festival nového cirkusu a divadla Lední Letná. Zimní verze známé Letní Letné potrvá téměř měsíc. Hlavními hvězdami budou francouzští akrobati z Akoreacro a český soubor Losers Cirque Company.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Výstaviště, Incheba

Výstaviště, Incheba | Foto: Filip Jandourek

„Hlavní scéna je francouzské šapitó, kde se budou odehrávat všechna večerní představení. Vedle je další stan, kde se budou odehrávat dětská představení, dílničky a tančírny,“ říká ředitel festivalu Jiří Turek.

V hlavním programu jsou připraveny více než dvě desítky představení. Na některá z nich navážou přímo v šapitó hudební večery, připravené jsou i kreativní dílny.

Každý adventní víkend pak divadelní soubory budou hrát i pro děti. Třeba tuto sobotu na ně od 14 hodin čeká také mikulášská nadílka. Kdo přijde v masce Mikuláše, čerta nebo anděla, vyslouží si odměnu.

V cirkusovém prostředí mohou zájemci strávit i silvestrovské oslavy a v netradičním prostředí se tak protančit až do nového roku.

Kompletní program najdete na www.letniletna.cz.

Festival nového cirkusu a divadla Lední Letná | Foto: Lední Letná

Pavla Firbacherová, Veronika Jošková Štefanová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme