Praha pořádá humanitární koncert na pomoc Moravě a Slezsku

Praha je s vámi. To je název humanitárního koncertu pro Moravu a Slezsko postižené povodněmi, který pořádá magistrát a Český červený kříž. Lidé na něj mohou přijít dnes od dvou hodin na pražské Václavské náměstí. Hrát se bude do osmi večer.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Voda v Troubkách pomalu ustupuje

Voda v Troubkách pomalu ustupuje | Foto: Tomáš Adamec

Zazpívá třeba Kamil Střihavka, Daniel Hůlka nebo Bohuš Matuš. Výtěžek by měl podle prezidenta Českého červeného kříže Marka Jukla hlavně pomoci lidem opravit domy po povodních.

„Naši dobrovolníci navštěvují tyto obce. Zjišťují, co konkrétně lidem chybí a co bychom potom mohli z takto získaných peněz uhradit. Teď ještě nechci přesně říkat, jestli to bude třeba čištění studní nebo jestli to budou třeba stavební opravy,“ řekl Jukl.

Jakmile budeme mít tento monitoring hotový, tak potom už se rozhodneme, jakou formu následné pomoci zrealizujeme,“ dodal prezident Českého červeného kříže.

Lenka Jansová, Alice Kottová Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme