Zpravodajská televize z24 na obzoru, tisková konference se bude konat příští týden

28. březen 2017

AKTUALIZOVÁNO - Načasovaní startu nového zpravodajského kanálu není náhodné. Českou republiku v letošním roce čekají parlamentní volby a v horizontu měsíců i volba nového prezidenta.

Zpravodajská televize z24, jejíž spuštění bylo avizováno poprvé již loni v létě, a to na září 2016, nabírá pro veřejnost reálnější obrysy. „Příští středu chystáme velké oznámení týkající se z24, a to ve spolupráci s panem Vladimírem Železným,“ informoval na sociální síti Twitter Pál Milkovics, výkonný ředitel společnost S&P Broadcasting, která již provozuje placené televize Mňam a Mňau. V průběhu letošního roku je mají doplnit i kanály Mudr TV, Kutil TV a Trhák TV.

Právě ve středu 5. dubna se má uskutečnit od 11 hodin tisková konference z24 v prostorách Galerie Zlatá husa. Start stanice lze očekávat pravděpodobně v průběhu letních měsíců, na což ukazuje i Milkovicsem přiložená grafika. Načasovaní startu nového zpravodajského kanálu není náhodné. Českou republiku v letošním roce čekají parlamentní volby a blíže se i další volba prezidenta republiky, který případně nahradí Miloše Zemana. Z pohledu redakce webu Digitální rádio by bylo velkým překvapením, kdyby se tato stanice neobjevila v pozemním vysílání. Příliš možností, kam program umístit, však už její provozovatel nemá.

AKTUALIZOVÁNO 29. března, 15:45 - Společnost S&P Broadcasting nakonec přesunula konání tiskové konference na čtvrtek 6. dubna.

autor: lukpo
Spustit audio