Startér slavil s Mulholland Blue, depku prý neměli

23. červen 2015

Radio Wave by se mohlo přejmenovat na Radio Mulholland Blue, protože za touhle kapelou se studiové dveře nezavřou. Po nedávné návštěvě našeho FM vysílání na Vltavě jsme pražské duo (respektive budoucí trio!) pozvali ještě jednou, tentokrát i s nástroji.

Svým hraním naživo nás Bára s Michalem přesvědčili, že jejich vítězství není náhoda. Ona to tedy není náhoda nikdy, když rozhodují hlasy fanoušků, ale rozhodně je chápeme. Talentované duo zatím hraje v modřanských kavárnách a dejvických klubech, Bářin hlas by ovšem mohl Mulholland Blue vytáhnout až na hollywoodské bulváry.

Dvojice basáka a kytaristky a zpěvačky se dala dohromady přes papírový inzerát přilepený na jednom obchodě a originálním způsobem si Mulholland Blue nově našli i bubeníka Matyáše. Přidal se prostě přímo na pódiu na jednom z koncertů. Těch samozřejmě přibývá, v létě si trojice moc neodpočine. Už v pátek je čeká hraní se spřátelenými startéry Lonely Virgin Robots, před sebou mají i festival Beseda u Bigbítu a pražskou náplavku.

Poslechněte si poslední Startér s živými songy od Mulholland Blue, dozvíte se taky, které songy je ovlivnily, jak moc vážně to myslí s hudbou nebo jaký je rozdíl mezi Kalle a Khale.

autor: Jonáš Zbořil
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.