Letecké dny pokračují, tweetuje Vácha. Ať se stará o sebe, reaguje Václav Pilař

Sparťan Lukáš Vácha je sice zraněný, přesto opepřil boj o titul v Synot lize. Na Twitteru se totiž navezl do svého spoluhráče z národního týmu Václava Pilaře. Právě po zákroku na něj zahrávala a proměnila Plzeň pokutový kop v utkání 15. kola proti Bohemians. Viktoria nakonec vyhrála 2:1, a stala se tak ligovým půlmistrem o jeden bod před Spartou.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Václav Pilař se kácí k zemi v zápase s Bohemians

Václav Pilař se kácí k zemi v zápase s Bohemians | Zdroj: ČTK

„Letecké dny Václava Pilaře stále pokračují," napsal po pokutovém kopu ve prospěch Plzně při zápase s Bohemians na svůj twitterový účet Lukáš Vácha. Svůj vzkaz světu doplnil hesly „letec", „ucítil kontakt" a „jde k zemi".

„To opravdu napsal? Tak ať se stará sám o sebe. Je to vtipné od takového hráče, jako je Lukáš Vácha,“ odpověděl po zápase plzeňský záložník na Váchovo obvinění z fotbalového podvodu, které popisem situace po zákroku obránce Pauscheka odmítl.

Přehrát

00:00 / 00:00

Spornou situaci při zápase Plzně s Bohemians probral s Václavem Pilařem i ternérem Koubkem reportér ČRo Jan Kaliba

„Byla tam krásná přihrávka od Standy Tecla. Byl jsem před obráncem a kontakt byl – penalta byla,“ obhajuje rozhodnutí rozhodčího Václav Pilař.

Oba reprezentanti se zřejmě po společném dvoulůžkovém pokoji na příštím srazu národního týmu shánět nebudou a celkové atmosféře srazu to asi dvakrát nepomůže. Naštěstí pro kouče Pavla Vrbu se Pilař s Váchou nemusejí potkat dřív než za čtyři měsíce před dalším zápasem kvalifikace s Lotyšskem.

Ještě zajímavější může být jejich následné setkání při jarním ligovém duelu na Letné, dost možná v přímém souboji o titul. K němu mají po polovině soutěže o jeden bod blíže než Sparta plzeňští fotbalisté.

„Myslím si, že ta penalta byla jasná. Mužstvo, které útočí, kope penaltu,“ okomentoval situaci trenér Plzně Miroslav Koubek.

„Sociální sítě nečtu, ale v médiích se objevuje, co kdo řekl, takže jsem si všiml i vyjádření Lukáše Váchy po Slovanu Bratislava, takže ať si každý udělá svůj názor,“ připomíná Koubek Váchův tweet o „vítězství na hřišti i v hledišti“, který následně Vácha smazal a omluvil se za něj.

Reakce Lukáše Váchy na socilní síti Twitter | Foto: Twitter účet Lukáše Váchy

Jan Kaliba, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme