Pražská Sparta potvrdila přestup talentovaného Schicka do italské Sampdorie

Fotbalová pražská Sparta na svém oficiálním webu potvrdila přestup útočníka Patrika Schicka do italské Sampdorie Janov. Mladý útočník, který má za sebou už i premiéru v reprezentačním dresu, dnes v Itálii prošel lékařskou prohlídkou. Kluby přestupovou částku nespecifikovaly, nicméně by se měla pohybovat kolem hranice sta milionů korun.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Fotbalista Patrik Schick v reprezentačním dresu

Fotbalista Patrik Schick v reprezentačním dresu | Foto: Jan Tauber

Dvacetiletý útočník odchází z české ligy s bilancí 31 zápasů, ve kterých zaznamenal osm gólů. Všechny branky přitom vstřelil v minulé sezoně, kterou strávil na hostování v klubu Bohemians 1905.

O možném přestupu Schicka do Sampdorie, která v loňské sezoně skončila v italské lize na 15. místě, se spekulovalo již několik týdnů. Přestup byl nakonec realizován jen necelé tři týdny před začátkem české soutěže.

Podepsáno. Fotbalista Baroš opustil Mladou Boleslav a upsal se Liberci

Číst článek

Patrik Schick je považován za jednoho z nejvíce talentovaných českých útočníků. Navzdory nízkému věku má za sebou rodák z Prahy už i start za národní mužstvo. Ten si odbyl 27. května během soustředění v Rakousku proti Maltě. Na hřiště tehdy nastoupil v 66. minutě a nakonec se mu podařilo vstřelit i jeden gól.

„Nabídka, která přišla, byla ale pro obě strany hodně výhodná a podruhé by přijít nemusela. Minulá sezona mi vyšla, a kdo ví, jak by vypadala ta nová ve Spartě. Nemusel bych hrát, mohl bych se zranit. Rozhodl jsem se jít si za svým snem,“ uvedl po přestupu Schick v rozhovoru pro web Sparty Praha.

Patrik Schick přestupuje do italské Sampdorie.

Více informací na webu - bit.ly/29ENpyv

19:32 – 13. 07. 2016

4 15

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme