Kapitán fotbalové Slavie Latka končí v Edenu. S klubem se domluvil na ukončení smlouvy

Kapitán fotbalové Slavie Martin Latka se dohodl s vedením pražského klubu na ukončení smlouvy. Odchod zkušeného obránce, který ve Slavii s přestávkami strávil téměř deset let, potvrdil vršovický tým na svém oficiálním webu.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Martin Latka, Slavia Praha

Martin Latka, Slavia Praha | Foto: Filip Jandourek

O konci zkušeného stopera ve Slavii se spekulovalo již od konce sezony, ve které Latka nastoupil pouze do třinácti ligových duelů.

„Slavia se mi neopouští lehce, ale něco končí a něco nového začíná. Klubu, klukům v kabině a fanouškům přeji, ať si pohárovou sezonu užijí, a ať se Slavia posune tam, kam skutečně patří,“ uvedl v tiskovém prohlášení Martin Latka.

Odchovanec Českých Budějovic do Slavie poprvé přišel v roce 2003 a posléze hájil barvy pražského týmu s několikaměsíční přestávkou až do ledna 2009, kdy odešel do řeckého Panioniosu. Se Slavií během tohoto období Latka oslavil dvakrát mistrovský titul a zahrál si i prestižní Ligu mistrů.

V roce 2011 se pak do Slavie vrátil, aby v polovině sezony 2012/2013 odešel do německé Fortuny Düsseldorf.

Latka se následně do Slavie vrátil v létě 2014 a působil v ní až dodnes. Jeho ligová bilance ve slavistickém dresu se zastavila na 168 zápasech, ve kterých vstřelil celkem 13 branek.

Jakub Knoll Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme