Trenér Milan Razým už nepovede hokejisty Plzně

Generální manažer plzeňského hokejového týmu Martin Straka se rozhodl ukončit spolupráci s trenérem Milanem Razýmem. Důvodem jsou neuspokojivé výsledky Západočechů. Asistenti Michal Straka a Jaroslav Špaček budou u mužstva pokračovat, doplní je trenér dorostu Ladislav Čihák.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Vedení hokejistů Plzně odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům v extralize hlavního trenéra Milana Razýma

Vedení hokejistů Plzně odvolalo kvůli neuspokojivým výsledkům v extralize hlavního trenéra Milana Razýma | Zdroj: ČTK

Razým vybojoval v předminulé sezoně s plzeňskými indiány vůbec první mistrovský titul. Nyní ale klubu patří po 18. kole jedenácté místo a má stejně bodů jako dvanáctá Mladá Boleslav.

„Milanovi Razýmovi bych chtěl za všechno, co pro hokej v Plzni udělal, upřímně poděkovat. Bohužel v této situaci vidím ukončení naší vzájemné spolupráce jako východisko ke zlepšení výkonů a postavení v tabulce,“ uvedl Straka.

„Chci dále podotknout, že s každým hráčem povedu osobní pohovor a nevylučuji případné změny v hráčském kádru. S jejich přístupem a nasazením v některých zápasech jsem velice nespokojen,“ sdělil Straka.

Třiapadesátiletý Razým působil u seniorského extraligového týmu od roku 2008, nejprve čtyři sezony jako asistent, od roku 2012 byl hlavním koučem. Předtím pracoval i u mládeže.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme