Dostaňte nás do kolen svým trackem, přihlaste se do Startéru!

28. září 2014

Taky už vás nebaví poslouchat, že se na české hudební scéně nic nového neděje? Máte nebo znáte progresivní hudební projekt, který by tu udělal poprask? Tak to tady s námi pojďte nastartovat a vyhrajte mimo jiné 50 000 Kč na novou desku!

Pošlete nám jednu svou skladbu na starter@rozhlas.cz ve formátu mp3 s bitrate 320 kbps. Určitě tušíte, jak má znít song, který od vás ve Startéru chceme. Všímáme si progresivity, originality, atmosféry i textů. Vyhrazujeme si právo každou zařazenou skladbu umístit na SoundCloud a Facebook pořadu Startér a ve vysílání vás pak hejtovat nebo milovat.

Send me
your sounds

Každý týden posluchačům servírujeme sedm vašich soutěžních skladeb, doplněných vždycky o dvě novinky. Vaši fanoušci pro ně mohou hlasovat tady. Do květnového semifinále postoupí dvanáct písní s nejvyšším počtem hlasů. Šest nejzajímavějších finalistů z nich vybere porota složená z redaktorů Radia Wave a osobností české hudební scény. A pak už jde do tuhého! Finálový boj o nejvyšší počet hlasů a sympatie posluchačů bude trvat dva týdny a vzejde z něj vítěz, který dostane mimo jiné 50 000 Kč na nahrání té nejlepší desky.

A když nevyhrajete? Nezoufejte. Už účast ve Startéru pro vás může být zlom v kariéře. V loňském ročníku se ty nejzajímavější hudební projekty ukázaly před početným publikem na pražské náplavce při pravidelných Radio Wave Live Sessions, rotovaly v playlistu Radia Wave, kapely vystoupily v letních dílech Startéru nebo v podzimní sérii koncertů Free Mondays v pražském klubu Roxy.

03031027.jpeg

Sledujte www.wave.cz/starter anebo www.soundcloud.com/starter.

autor: Radio Wave
Spustit audio

Více z pořadu

Mohlo by vás zajímat

E-shop Českého rozhlasu

Starosvětské příběhy lesníků z časů, kdy se na Šumavě ještě žilo podle staletých tradic.

Václav Žmolík, moderátor

ze_světa_lesních_samot.jpg

3x Karel Klostermann

Koupit

Komplet obsahuje dva šumavské romány Ze světa lesních samot, V ráji šumavském a povídkový soubor Mrtví se nevracejí z pera klasika české literatury Karla Klostermanna (1848 - 1923), který tomuto kraji zasvětil celé své dílo.