Hokejisty čeká poslední přípravný zápas. Jágr nastoupí s Kovářem a Vondrkou

Česká hokejová reprezentace dnes odehraje závěrečné přípravné utkání před domácím světovým šampionátem. V Brně se střetne v rámci Euro Hockey Tour s Finskem. V českém dresu se poprvé představí Jaromír Jágr.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Jaromír Jágr se domlouvám s Michalem Vondrkou. Proti Finsku nastoupí spolu

Jaromír Jágr se domlouvám s Michalem Vondrkou. Proti Finsku nastoupí spolu | Zdroj: ČTK

„Jágr bude hrát s Kovářem a Vondrkou,“ prozradil trenér Vladimír Růžička. Jan Kovář i Michal Vondrka si souhru s legendární „osmašedesátkou" vyzkoušeli při čtvrtečním tréninku. Nervozitu před dnešním utkáním necítí ani jeden z nich.

„Je to něco speciálního, ale snad to bude v pohodě. Vždycky je to o souhře, jak to bude klapat. Může se to po první třetině vyměnit. Uvidíme,“ uvažuje nahlas Jan Kovář.

Přehrát

00:00 / 00:00

Jan Kovář a Michal Vondrka dostanou hvězdného spoluhráče. Proti Finsku nastoupí s Jaromírem Jágrem

Na spolupráci se těší i Michal Vondrka. „Svazující to není. Dokáže na sebe navázat hráče a já z toho můžu mít nějaký profit. Doufám, že on z mé hry také nějaký profit mít bude a sedneme si.“

Jágr zatím ale oficiálně nepotvrdil, že na šampionátu bude hrát a tak to může být dnes jediný zápas, ve kterém v této sezóně za reprezentaci nastoupí.

„Počítám s ním. Jarda je světová třída, ale musíme si uvědomit, že má nějaký věk. Nesmíme to přehánět a myslet si, že nastoupí a dá 5 gólů,“ připravuje Vladimír Růžička Jágrovu roli v týmu.

 

To je to, oč tu běží! #SPOLECNETVORIME #NARODNITYM

Posted by Česká hokejová reprezentace on 23. duben 2015

„Viděl jsem, jak hráli na Floridě. Roli plnil velmi dobře, připravoval šance a dával i góly. Myslím, že je důležité ho hlavně nechat v klidu,“ přemýšlí trenér reprezentace.

Zápas českého týmu s Finskem začne v Brně v 18 hodin a Radiožurnál vám ho přiblíží v reportážních vstupech. Přímý přenos můžete poslouchat na našem webu nebo v chytrých telefonech pomocí aplikace iRadio.

Petr Kadeřábek, Vojtěch Man Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme