Skifař Synek dojel na ME druhý ve svém semifinále a bude tak útočit na třetí zlato v řadě

Skifař Ondřej Synek postoupil na mistrovství Evropy ve veslování do finále z druhého místa. Obhájce prvenství nestačil v semifinálové rozjížďce v Poznani jen na Chorvata Martina. Semifinále respektive opravy zvládl i dvojskif David Jirka, Michal Plocek a dvojka bez kormidelníka Lukáš Helešic, Jakub Podrazil.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Tisková konference Sportovec roku 2012, Ondřej Synek

Tisková konference Sportovec roku 2012, Ondřej Synek | Foto: Filip Jandourek

Už v pátek si díky nižšímu počtu závodnic a vítězství v rozjížďce zajistila start v nedělním finále skifařka Mirka Knapková. Stejně jako Synek i Knapková bude na jezeře Malta bojovat o páté evropské zlato.

Osm českých lodí se zúčastní finále B. Sedmou příčku si pokusí zajistit dvojka bez kormidelníka lehkých vah Adam Kapa, Milan Viktora, dvojskif lehkých vah Ondřej Vetešník, Jan Vetešník.

Dále pak dvojka bez kormidelnice Kateřina Kopecká, Martina Stillerová, dvojskif Lenka Antošová, Kristýna Fleissnerová, dvojskif lehkých vah Tereza Kocianová, Anna Žabová, čtyřka bez kormidelníka, párová čtyřka a čtyřka bez kormidelníka lehkých vah.

Marek Augustin Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme